cogito, ergo incognito

cogito, ergo incognito | gordiusz

QuaDream, ki ne álmodna manapság 15 másodperc hírnévről

2023. április 12. - gordiuszblog

Elfelejtettem az évi egy bejegyzést. Mert elmaradt idén a tavasz. Nincs is sok említésre méltó, mint Ukrajna lerohanása vagy a covid. Az iparágban sem történik semmi évek óta. Csak a sales-ek igyekeznek úgy csinálni mintha. Nem fejlődünk, regnálunk, régi dolgokat mantrázó boomerek..

Aztán szembejött velem a QuaDream kattintás nélküli önmegsemmisítő exploitja, ami visszadátumozott naptármeghívókkal csábít.
Imádtam a pannonos Napirajz öltönyös csikóját..

Az almás dolgokat és a bogáncsot, hát nem tartom sokra, ez kiderül abból is, hogy nem foglalkozott vele a blog, hiszen, aki ilyesmit használ az a minekmentoda és miértöltözöttfelúgy kategória.

Körülöttem senki sem használ ilyen készüléket. Látom az almaszekszuálisoknál délelőtt 11-kor, akik Nietzsche-t olvasnak unottan egy kávézóban ógörögül, ahelyett, hogy dolgoznának. Meg azoknál a hordáknál, akik összekellemetlenkedik a belvárost. Szóval az én buborékomban ez a platform hasonló bloatware csupán, mint a Windows vagy a Google.

Meg aztán a mai világ teljesen kifordult önmagából. Az adatvédelem már fel sem merül igazán, épp az ellenkezője. Hogy végre történjen valami, hátha valaki hozzánk szól, kiöntjük gyerekestül a szennyest a fürdővízzel nap mint nap a közösségi szelepeken. Gyűlöletcsoportok aktív tagjai vagyunk, gym-ben bohóckodunk, mert kell az akol melege, mindegy, csak legyünk téma, meg lehessen bántódni, fel lehessen háborodni, legyen belőle post, mert egyébként magányosak vagyunk és semmi se történik velünk - jobb valahová tartozni inkább, ha a lelkünk az ára, sebaj, most akciós.

Az életünk célja dokumentálni.

Ezért használnak sokan almás dolgokat, mint egy billogot, hogy igen egy vagyok a fogyasztói funkcionárius tömeg konzumlényei közül.
Maguk regisztrálnak lelkesen a Genesis Market-en, biztos, ami biztos - nehogy kimaradjanak valamiből.

Bla-blabla

venus_cleaned.jpeg

Tehát az almás vircsaftok, mint eddig - a több szempontból lényegtelen kategóriába sorolódnak egy adatvédelem témájú blognál, akár az fb-s adatszivárgások, mint tréfás paradoxonok.

Kivéve egy esetet.

Gyönyörű unatkozó budai feleség volt. Almás telefonnal. Elég kapós, gyanítom, nem csak én kapirgáltam a tyúkólban. Három eszközzel figyelte ura, egyik rejtett volt.

Kapott egységcsomagot, hogyan kerülhetjük el a nem kívánt gyertyatartókat.
Konspirációs okból egy második telefonnal biztosítottuk a kommunikációt.

Azt gondoltam ma reggel, hogy ez pont elsüthető most ide a QuaDream kapcsán. Ha valakiben még felmerül manapság a jajmittegyek-pánik. Meg 2021-ben is elfelejtettem írni ide különkiadást.

Röviden úgy igyekeztünk radar alatt maradni, hogy volt egy nyilvános Gazdatelefon, ami megosztotta internetkapcsolatát a Biztonságos telefonnal.

A Gazdatelefonon futott az összes plebs által kedvelt naponta órákon át mángorolt app, amiken a minősített személyes adatokat szivárogtatni nem kell félnetek jó lesz. Valamint a Megfigyelővel folytatott kommunikáció is ezen a készüléken zajlott.

A Biztonságos telefonban nem volt SIM-kártya.

A Gazdatelefonon nem futnak a biztosított kommunikáció kliensei, ellenben a Biztonságos telefonon csak azok:

szerető 1 - Session
szerető 2 - Cwtch
szerető 3 - Status chat

bernini_proserpina_cleaned.jpeg

Ha esetleg egy negyedik szeretőt is tartanánk, szóba jöhet még a Signal, de ott szükséges megadnunk a rádiótelefonszámunkat. Ebben az esetben a Gazdatelefonra jön a regisztrációs SMS, amit törlünk is rögvest.

A Biztonságos telefon szigorúan PIN-kóddal biztosított, minden más kijátszható [alvási ciklus ismerete].

Szintén a Biztonságos telefonnal készülnek olyan fényképek, melyek talán csak anyánknak lehetnek ismerősek.

A Gazdatelefont akár otthon is hagyhatjuk, mely lépés erősíti a társadalmi
alapértékekbe vetett hitünk meggyőződés alapú kikezdhetetlenségét szimbolizáló hatást környezetünkre.
Hiszen területileg előrelátható hálózati környezetben 5G SIM-re sincs szükségünk - lehet élni anélkül is, csak a rutinnak kell kialakulnia.

"a Biztonságos telefon nem kerülhet ki a bugyidból"

Sok apró finomhangolásra van még lehetőség: GPS, bejut-e a második telefon a Támadóval közös ingatlanba, némítás, hálózatkeresés letiltása, passcode, kód alapú two-step verification, session-ök gondos purgálása, önmegsemmisítő üzenetek, E2E - ami azért is menő, mert nincs E3E, sem F2F..

Az AirTag a csellójában volt.

Botticelli - Venus
Bernini - Proserpina

A bejegyzés trackback címe:

https://gordiusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5018100734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása