cogito, ergo incognito

cogito, ergo incognito | gordiusz

egy politikus rocksztár kibervédelme

2016. november 17. - gordiuszblog

az információ hitelességéről, a technológia fejlődéséről - Vigyázz, abszurd fikció!


Tisztelt Leendő Ügyfelünk, velünk Ön előre menekülhet!

Cégünk, a nagy múltra visszatekintő, de közben startup Kíberkommandó Bt. teljes diszkréció mellett vállalja az Ön internetes jelenlétének biztosítását.
Amennyiben most megrendeli prémium csomagunkat és legalább egyet az opciós extrák közül, a kibervédelmi alapcsomaggal ingyen ajándékozzuk meg!

Politikus Rocksztár ©®°C - Prémium Kibervédelmi Csomag

Célunk és küldetésünk, hogy felelős döntéshozóként, nem utolsó sorban közkedvelt véleményformálóként Önt ne kapják hazugságon, illegális szer használatán, pénzátvételen.. - az erre utaló bizonyítékok elveszítsék bizonyíték jellegüket.

A Prémium csomag szolgáltatásportfóliója:

- Önt bluebox technikával örökítjük meg az általánosságban botrányt okozó kompromittáló szituációkban.
pld.: üvegasztal fölé hajolva összetekert 5oo €-ssal, Nokiás doboz átvétele közben, otthonkában..
Majd a felvételeket szabadon hozzáférhető módon publikáljuk honlapunkon, így, ha előkerül egy Paparazzo fotó, Önt nem terheli felelősség - bizton állíthatja, hogy csupán kompjúteres manipuláció áldozatává vált.

travolta_mem_2.gifgreenbox

- A Prémium csomag tartalma csak most, év végégig az egy órás Greenbox VIP Movie pack, melynek segítségével Ön szintén kompjúteres animáció-manipuláció áldozatává válhat.
Cégünk komplett stábbal és technikával veszi fel, rendezői instrukciók mellett a később bárki számára elérhetővé tett kompromittáló anyagokat. A legmodernebb CGI-technológiával, szenzoros latexben készül el az Ön mimikai- és mozgáskészlete, mely később könnyen cáfolható eszköze lehet a rosszindulatú sajtótámadásoknak.
Abban a sajnálatos esetben, ha Önről rejtett kamerás mozgókép felvétel készül egy mélygarázsban vagy egy sajtóanyagban nem a megfelelő emberrel szerepel, esetleg intim együttléten kapták.., előre felkészülten hivatkozhat arra, hogy az csak egy összevágott képanyag. [3D VFX animáció, Massive AI, Uruk-hai]

- Cégcsoportunk visszadátumozott szerződést köt Önnel, melyben felkérjük GPS-mintájú gépi szinkronszínészi feladatok elvégzésére.
Készül Önről egy teljes hangszimulációs adatbázis, melyet publikálva minden olyan kijelentése feltüntethető majd szöveghamisításként, mely aktuális érvényesülési lehetőségeit hátráltatná.
Akár egy vitatott tulajdonú énekdallam fő motívumának, fülbemászó refrénjének utólagos feljátszására is lehetőséget biztosítunk, korhű hangszerekkel, letűnt idők stúdiótechnikájának hangzásvilágában. [project VoCo]

Karácsonyi meglepetésünk a kibervédelmi alapcsomag ingyenes biztosítása:

- megváltoztatjuk jelszavait és megosztjuk Önnel
- beállítjuk az otthoni routerét [fekete, poros és villog]
- végpontvédelmet telepítünk számítógépére, telefonjára
- biztosítjuk kommunikációját, titkosítjuk adathordozóit..

Alábbi - prémium csomagunk mellé választható kiegészítő szolgáltatásaink minden cyber- és média fenyegetésre garantált védelmet biztosítanak, meglepő módon szintén akciós áron juthat hozzájuk - ha most megrendeli valamelyiket, év végéig 15%-os kedvezménnyel védjük meg a kibertérben! Megrendelésnél kérjük gondoljon a helyreigazításokból és jóvátételekből befolyó extraprofitra is!

Adonisz-csomag©

Köztudott, hogy Ön egy szép férfi, akinek fiatalon kellett a pénz, így kizárólag olyan felsőoktatási intézményekben, melyek komoly művészeti képzést folytattak, aktmodell profilt hozunk létre Önnek a múltban - tanúkkal, korabeli rajzokkal és korhű fényképekkel. Ha Ön az udvarlás ama kifinomult módszerét alkalmazná, mely legnemesebb állami szervének lefotózásából és küldözgetéséből áll, ezt az Adonisz-csomag előfizetőjeként tagadni tudja majd nagy nyilvánosság előtt is.

david_michelangelo_wpa_65o.jpg

Amnézia-csomag®

Cégünk vállalja az Ön teljes körű felejtésjogi tanácsadását, azaz a webelőzménytakarítást. Abban az esetben, ha Ön korábban aktuális- pártállása vagy zenei irányzatának szempontjából elmarasztaló kijelentést tett fórumbejegyzésben, interjúban.. - Cégünk ezeket a mára kínossá vált, ifjúkori botlásokat, Önnel azonosítható szövegeket és képi anyagokat az internetes keresőprogramokból, valamint a káros tartalmat kiszolgáló weboldalról eltávolítja.

Kibertitkár-csomag©®

7/24-es kiemelt ügyféltámogatást nyújtó telefonos és eseti személyes szolgáltatásunk igénybevételével Ön bármikor szakmai segítséget kérhet mind informatikai, mind média kommunikációs spin doctor szakértőinktől.
Kollégáink bármilyen korábbi kijelentésének pro és kontra értelmezésében segítséget nyújtanak, hovatovább válságtanácsadásban is az Ön érdekeit szem előtt tartva állnak rendelkezésére.

Justitia-csomag®©

Amennyiben Önt bizonyos félreértés nyomán valamilyen vád érné, [pld. gitártémával kapcsolatos szerzői jogvita] Cégünk hiteles tanúkkal, alibivel és szakértő jogi segítséggel vesz elégtételt a jó hírnevén esett csorbán. Mindezt domináns, egyoldalú webes jelenléttel erősíti meg, melyet az ellenérdekelt fél online hitelrontásával egészít ki.

Hacker-csomag°C

Cégünk 3 napos képzés keretében 5 csillagos wellness szállodában látja vendégül Önt és titkárságvezetőjét/gruppiját.
A képzés keretében kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező előadóink ismertetik meg az alapfokú informatikai ismeretekkel, bevezetik önöket a Számítógép és az Internet világába [vízágy, jacuzzi, tejcsokoládéaroma terápiás anticellulit zöldteapermet-masszázs kezelés frissítő, energetizáló yogi masszázsolajjal relaxáló Feng Shui környezetben].

Ha jól belegondolunk nehéz olyan médiaformátumot találni, amely nem hamisítható. A valóság virtualizálódik, az igazság egyre relatívabb, mára talán a relatív lett az alternatív igazságforma - a figyelem alapú tárdadalom új vívmánya.


illusztráció:
- John Travolta: Vincent Vega - Ponyvaregény, makeagif.com
- Michelangelo Buonarroti: Dávid - Firenze, wikipedia.org

A bejegyzés trackback címe:

https://gordiusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1211944855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása