cogito, ergo incognito

cogito, ergo incognito | gordiusz

Tutanota magyarul

2015. július 23. - gordiuszblog

 

az egyszerűen használható, titkosított kommunikációt lehetővé tévő Tutanota levelező szolgáltatás weboldala már magyar nyelven is elérhető:

https://tutanota.com/hu

 

"Mi, Németországban, azt tanultuk meg, hogy keserű kenyér a magánélet védelme - gondolj a Gestapora és a Stasira. A mai digitális korban riasztóan könnyűvé vált a teljes körű megfigyelés. Írtunk hát egy kódot, hogy megvédjük magunkat az orwelli fenyegetésektől."

Bernd


"Mindannyiunknak jogában áll hallgatni vagy megosztani, bármit. Így valósítjuk meg a demokráciát a társadalomban. Egy szabad-, demokráciában élő polgárnak joga van a magánélethez."

Hanna


"Németországban van egy régi népdal arról, hogy a gondolataink a mieink és azt senki el nem veheti tőlünk. Mi is ezen dolgozunk, mint e-mail szolgáltatók, mi sem tudjuk elvenni: nem tudunk beleolvasni az üzenetekbe. Mi, így küzdünk a számunkra nagyon fontos demokráciáért és a szabadságjogokért."

Arne


"Célom, a tömeges megfigyelés elleni harc. Azért programozok, hogy minden ember megőrizhesse a jogot a magánélethez. Szeretnék készíteni egy könnyen használható felhő szolgáltatást, olyat, amibe beletörik a kémek bicskája. Mert megérdemeljük."

Matthias

A bejegyzés trackback címe:

https://gordiusz.blog.hu/api/trackback/id/tr17649750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása