cogito, ergo incognito

cogito, ergo incognito | gordiusz

kis színes: UnaPhone, Xubuntu

2016. április 29. - gordiuszblog


Elindult a brit Zenith UnaPhone crowdfunding kampánya az Indiegogo-n, hogy újabb nagyon biztonságos, nagyon drága telefont használhassanak azok, akik nem elégednek meg a Gapp mentes CyanogenMod operációs rendszert futtató, tűzfallal védett Androidos készülékükkel. A Tutanota, Elephone, Callprotector.. partnerségével megvalósuló UnaPhone projekt az Android alapú UnaOS fejlesztése, mely mobil operációs rendszer például arról híres, hogy nem mondja meg, hogy ő egy Android alapú UnaOS mobil operációs rendszer. A további hírekig vélelmezhető, hogy a kamuflázs újraértelmezése szerint minden olyan mobil operációs rendszer, amelyik nem mutatkozik be a hálózaton, UnaPhone.

una_lenni_nem_una.jpg

A legújabb Xubuntu Linux 16.o4 egyik már ismert hibája, hogy képernyőzárból [Ctrl+Alt+Del, lock] történő visszatérés esetén a kurzor eltűnik és csak az esetlegesen kompozitált árnyékokból sejthetjük, hogy merre jár az egerünk. Ez nagyon kellemetlen, sőt ijesztő is tud lenni olykor. Megoldás: Ctrl+Alt+F1 > Ctrl+Alt+F7

xrat.png

[xubuntu-14.04.4-desktop-i386.iso - 2o16-o2-18]

A bejegyzés trackback címe:

https://gordiusz.blog.hu/api/trackback/id/tr88673406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása